Svinekoteletter & rosenkål | Mad

Ingredienser

Kartfoler

Servering

Tilberedning

  1. Kartofler: Tænd ovnen på 220 grader.

  2. Skrub kartoflerne og vend dem i en smule olivenolie og med lidt salt.

  3. Bred dem ud på en bageplade og bag dem i møre og gyldne i den varme ovn, ca. 25 minutter.

  4. Rosenkål: Skær det allernederste af rosenkålene. Pil de yderste, grimme blade af.

  5. Rist kålene i olivenolie på en varm pande i 7-8 minutter.

  6. Tilsæt saft af ½ - 1 citron, hasselnødder, tørrede tranebær og evt. lidt vand.

  7. Krydr med salt.

  8. Koteletter: Steg koteletterne i lidt olivenolie på en varm pande.

  9. Steg dem gennemstegte og krydr dem med salt.

  10. Servering: Vend de varme rosenkål med hasselnøddeflager, tranebær og estragon.

  11. Servér koteletter med rosenkål og ristede kartofler.