Svinekoteletter og bagt hokkaido med chili | Mad

Ingredienser

Græskar

Sesamtopping

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 220 grader.

  2. Skrub græskaret og flæk det.

  3. Skrab kernerne ud med en ske og kassér dem. Skær græskarret i skiver og vend dem med olivenolie.

  4. Bred dem ud på bagepapir på en bageplade (eller evt. to bageplader) og bag dem i den varme ovn i ca. 25 minutter. Vend dem evt. en enkelt gang undervejs.

  5. Rist sesamfrøene på en tør, varm pande i ca. 1 minut, til de dufter og hopper.

  6. Tag dem af varmen, tør panden af, så den er klar til koteletter.

  7. Knus sesamfrøene i en morter, til er knuste.

  8. Bland sesamfrø med salt og lidt chiliflager.

  9. Steg koteletterne i olivenolie på den varme pande.

  10. Steg dem gyldne og gennemstegte 2-5 minutter på hver side, alt efter tykkelse. Giv dem lidt salt.

  11. Vend græskar med rucola og lidt eddike. Anret det på tallerkner og top med koteletter og lidt sesamtopping