Salat med røget makrel og æg | Mad

Ingredienser

Dressing

Tilberedning

  1. Sæt vand over i din elkedel til æg.

  2. Kom æggene i kogende vand og kog dem smilende i 5 1/2-6 minutter.

  3. Rør en dressing af sennep, honning, eddike og olivenolie.

  4. Del salaten i kvarte.

  5. Snit løg og porre i tynde både.

  6. Nip enderne af bønnene.

  7. Sæt 1 dl kogende vand over i en lille gryde. Salt det og damp bønnerne i saltet vand med lidt olivenolie eller smør i 3-4 minutter.

  8. Skær kartoflerne i tern og lun dem evt. i 1 minut i gryden fra bønnerne.

  9. Anret salat, kål, løg, porre, bønner, kartofler og plukket makrel på store tallerkner. Top med halve æg og dressing, krydr med salt og peber og servér straks.