Rispapirruller | Mad

Ingredienser

Tilberedning

  1. Skyl urter, forårsløg og salat.

  2. Skræl løg, gulerod. Hak løg, gulerod og champignon fint.

  3. I en pande svits løg og gulerod.

  4. Tilsæt champignon og kød og steg dem færdig. Smag til med salt og peber.

  5. Fyld en stor skål med vand, og læg et skærebræt klar på bordet.

  6. Dyp et stykke rispapir i vandet, tag det straks op, og læg det på skærebrættet.

  7. Læg salatblade nederst på det opblødte rispapir, og fordel mynte, sød basilikum og forårsløg.

  8. Læg 2 spsk. kødfars ovenpå.

  9. Rul rullen en gang rundt, fold højre og venstre side ind mod midten, og rul rullen færdig.

  10. Lav de andre færdige og servér med sojasauce