Lam i guinness | Mad

Ingredienser

Ingredienser

Tilberedning

  1. Smid smørret i en stor gryde og varm det godt op. Lad smørret bruse af.

  2. Brun lammekødet - lidt af gangen.

  3. Imens skæres løg og hvidløg i tynde skiver.

  4. Når kødet er brunt tages det af panden.

  5. Steg nu løg og hvidløg til det er godt gyldent.

  6. Imens skrælles gulerødder, pastinak og knoldselleri og skæres i grove stykker.

  7. Smid nu kød, og grøntsager op i gryden igen og hæld en guinness i gryden.

  8. Hæld kyllingefond på så det dækker og tilsæt laurbær, timian og peberkorn.

  9. Lad nu retten simre på lavt blus i ca. 1 ½ time eller indtil kødet er mørt.

  10. Smag retten til med salt og peber.