Guinness cupcakes med lime frosting | Mad

Ingredienser

Ingredienser

Frosting

Tilberedning

  1. Kom øl og smør i en gryde, varm det op ved svag varme og lad smørret smelte.

  2. Tilsæt sukker, muscovadosukker og kakaopulver og varm det hele i et par minutter.

  3. Pisk æg, cremefraiche og vanilje sammen til en lufgtig masse.

  4. Lad øl-massen køle ned til stuetemperatur inden den vendes forsigtigt i æggemassen.

  5. Sigt mel og bagepulver og vend det i.

  6. Mørk chokolade skal hakkes groft og kommes i, når dejen er rørt færdig.

  7. Kom dejen i smurte cupcake forme.

  8. Bag ved 175 grader i ca. 20-25 minutter.

  9. Lad kagen køle 30 minutter i formen og vend den herefter ud.

  10. Frosting: Pisk alle ingredienserne sammen til en luftig massen. Put cremen i en sprøjtepose med din favorit tyl. Sprøjt cremen på toppen af guinnesskagerne.