Grønkålssalat | Mad

Ingredienser

Dressing

Tilberedning

  1. Gør kyllingebrysterne klar.

  2. Knus peberkorn groft, og bland med salt.

  3. Dup begge sider af kyllingebrysterne i blandingen.

  4. Varm olien op på en pande, og steg kødet gyldent og sprødt.

  5. Skær det i store strimler.

  6. Skræl pomelon, og fjern omhyggeligt de hvide hinder, så frugtkødet ikke bliver bittert.

  7. Pil pomeloen i både, og skær dem i små stykker på 1 centimeter.

  8. Pil granatæblet, og skil kernerne fra de hvide hinder.

  9. Pluk grønkålen fint, skær løg og chili i fine skiver, og hak mynten groft.

  10. Bland kylling, pomelo, granatæble, løg, chili, mynte og bønnespirer sammen i en stor skål.

  11. Rør alle ingredienser til dressingen sammen.

  12. Vend dressingen i salaten, drys græskarkerner over, og server.