Bradepandehotdogs | Mad

Ingredienser

Tilberedning

  1. Halver alle løgene, og skær dem i tynde skiver.

  2. Skræl æblerne, fjern kernehusene, og skær dem i både.

  3. Snit drueagurker i skiver, og kom dem i en skål.

  4. Pil to fed hvidløg.

  5. Læg pølser, løg, tomater og hvidløg på en bradepande, og bag det hele ved 180 grader i cirka 25 minutter.

  6. Fjern tomater, æbler og hvidløg og kom det i en blender med eddike, brun farin, paprika, salt og peber.

  7. Fordel smørret over løgene sammen med engelsk sauce, og bag videre i 8 minutter. Imens blendes ketchuppen helt fin, smages til, og hældes i en skål

  8. Rod lidt rundt i løgene på bradepanden, så de bliver blandet godt rundt i smørret, og læg pølsebrødene ved siden af. Bag færdig i cirka 2 minutter.

  9. Stil bradepanden og skålene med ketchup og drueagurker på bordet, og lav jeres egne lækre hotdogs.