Avocadosalat med quinoa | Mad

Ingredienser

Salat

Tilberedning

  1. Skyl quinoaen og kog den mør i usaltet vand. Den skal koge ca. 15 minutter.

  2. Rør lidt salt og dræn overskydende vand fra.

  3. Rist mandlerne på en tør pande (eller i en varm ovn, hvis den alligevel er tændt). De skal riste i 4-5 minutter på panden, eller til de er sprøde.

  4. Lad dem køle lidt og hak dem groft.

  5. Skær skrællen af citronen og skær citronfileterne fri for lamellerne.

  6. Hold citronen over en skål, så saften ikke går til spilde.

  7. Vend citronsaft, citronfileter, honning og olivenolie sammen.

  8. Flæk avocadoerne, kassér stenene og skær kødet i tern.

  9. Vend dem med citrondressingen.

  10. Vend quinoa og koriander i salaten og til sidst mandler.

  11. Smag til med salt og servér straks.