Du kan se Go' Morgen Danmark på TV 2 PLAY.

Nu kan du undgå lugten af friture i dit hjem, når du laver doughnuts. I klippet ovenover viser madblogger og forfatter hos Copenhagen Cakes, Cecilia Fahlström, hvordan du kan bage dem i ovnen.

- De fleste bliver overraskede, når de smager en ovnbagt doughnut, fordi doughnuts skal en tur i frituren, men de er altså rigtig gode, når de kommer fra ovnen, mener Cecilia Fahlström.

Doughnuts i ovnen er også en fordel til de dage, hvor du hurtigt vil tilfredsstille din lækkersult. Den tager nemlig kun ti minutter at lave inklusiv bagetid, hvis du har alle ingredienser klar fra starten.

Samtidig har du en undskyldning for at spise flere af dem på samme dag.

- I modsætning til når doughnuts er friturestegte, så skal man være opmærksom på, at de ovnbagte smager bedst, når de er friskbagte. De skal ikke stå et døgn og hives frem i morgen, siger Cecilia Fahlström.

Hvis du vil prøve, hvordan doughnuts fra ovnen smager, kan du finde opskriften nedenunder.